NieuwsLijn

Sadtopographies verzamelt de meest deprimerende plaatsen van Google maps

Gezond & Psycho (De Standaard) - zo, 07/04/2019 - 17:20

Wie in de Vortekoestraat of Oude Zak woont, kan het beamen: er zijn elegantere adressen te vinden. Toch kan het altijd erger, zo bewijst Instagrammer Sadtopographies. Hij zoekt de meest deprimerende plaatsnamen op, en verzamelt ze op zijn account. Van Disappointment Island tot Worthless Road: dit zijn de meest beklagenswaardige plaatsnamen op Google Maps.

Britse media hard voor May: ‘Vernedering, historische nederlaag’

Gezond & Psycho (De Standaard) - 1 uur 37 min geleden

Nooit heeft een regering zo’n sterke nederlaag geleden in het parlement, en dat is te zien aan de voorpagina’s van de Britse media. Zeker de tabloids zijn snoeihard voor premier May.

De Croo: ‘Vier op de vijf bedrijven kunnen over 72 dagen geen handel meer drijven met VK’

Gezond & Psycho (De Standaard) - 1 uur 58 min geleden

Veel Belgische bedrijven, zeker kmo’s, zijn niet voorbereid op een harde Brexit, omdat ze geen identificatienummer hebben aangevraagd bij de douane, meldt De Tijd. ‘We gaan 5.000 bedrijven nu zelf opbellen.’

Wat bij een ‘no deal’? Een noodplan

Gezond & Psycho (De Standaard) - 2 uur 25 min geleden

De Europese Commissie stelt een noodplan voor om te beletten dat alles vastloopt als het eind maart bij de Brexit tot een no deal-scenario komt.

‘Hoop dat het VK nog kan terugkomen op onzalige Brexit’

Gezond & Psycho (De Standaard) - 2 uur 33 min geleden

Vlaams minister-president Geert Bourgeois koestert na de ‘neen’ voor de Brexit-deal hoop dat de ‘onzalige’ Brexit toch niet doorgaat. Maar de Vlaamse en federale regering bereidt zich wel voor op een snel vertrek.

Onstabiel weer op komst

Gezond & Psycho (De Standaard) - 2 uur 47 min geleden

Het is woensdag overwegend droog met zwaarbewolkte perioden en enkele opklaringen. Naar de avond toe kan al de eerste regen vallen in het westen van het land.

Opsteker voor Van Avermaet: Bevin wint verrassend in Tour Down Under na contact tussen Philipsen en Sagan

Gezond & Psycho (De Standaard) - 3 uur 42 min geleden

Goed nieuws voor Greg Van Avermaet: de nul is nu al van het bord voor zijn nieuwe ploeg Team CCC nadat Patrick Bevin verrassend de sprint won in de tweede etappe van de Tour Dwon Under.

‘Voormalig Mexicaans president Nieto kreeg smeergeld van El Chapo’

Gezond & Psycho (De Standaard) - 4 uur 47 min geleden

Volgens een getuige op het proces tegen de Mexicaanse drugsbaron Joaquin Guzman, bijgenaamd ‘El Chapo’, heeft die een massa smeergeld betaald aan de vorige president van Mexico, Enrique Peta Nieto. Het zou mogelijk gaan om 100 miljoen dollar (ruim 87 miljoen euro), bleek dinsdag op het proces in New York.

SP.A’er Peter Vanvelthoven zegt politiek vaarwel

Gezond & Psycho (De Standaard) - 5 uur 16 min geleden

SP.A-boegbeeld Peter Vanvelthoven stopt volledig met politiek. Dat bericht Het Belang van Limburg dinsdagavond laat.

Boegbeeld #MeToo-beweging kandidaat voor Amerikaanse presidentsverkiezingen

Gezond & Psycho (De Standaard) - 7 uur 12 min geleden

Kirsten Gillibrand, huidig senator bij de Democraten en een van de boegbeelden van de #MeToo-beweging, is kandidaat voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020. Dat kondigde ze dinsdagavond aan.

Prostaatkanker in woord en beeld

Gezondheid.be - 9 uur 29 min geleden
De Belgische Vereniging voor Urologie publiceert op haar website een uitgebreide leermodule voor patiënten over diagnose en behandeling van prostaatkanker.

Eiwit en inspanning stimuleren nachtelijke spieropbouw bij ziekenhuisopname

Gezondheid.be - 9 uur 29 min geleden
Eiwitrijke voeding in combinatie met fysieke inspanning voor het slapen gaan, kan voorkomen dat patiënten spiermassa verliezen tijdens een ziekenhuisopname. Een ziekenhuisopname van vijf dagen leidt al tot aanzienlijk spiermassaverlies.

Boetes voor Kortrijk, Zulte Waregem en Oostende

Gezond & Psycho (De Standaard) - di, 15/01/2019 - 23:55

De Geschillencommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft dinsdag voor supportersincidenten op de 21e speeldag een boete van 1.500 euro opgelegd aan Zulte Waregem en KV Oostende. KV Kortrijk moet zelfs 3.000 euro boete ophoesten.

Iljo Keisse en Jasper De Buyst steken eindzege Zesdaagse van Bremen op zak

Gezond & Psycho (De Standaard) - di, 15/01/2019 - 23:51

Iljo Keisse en Jasper De Buyst hebben dinsdag de Zesdaagse van Bremen gewonnen. Het Belgische duo moest maandag de leiding nog afstaan aan de Italiaan Simone Consonni en de Zwitser Tristan Marguet, maar heroverde die dinsdag met brio.

DAKAR. Vierde ritzege voor Sébastien Loeb, Price neemt leiding in handen bij de motoren

Gezond & Psycho (De Standaard) - di, 15/01/2019 - 22:56

De Fransman Sébastien Loeb en zijn Monegaskische navigator Daniel Elena (Peugeot 3008 DKR) hebben dinsdag de achtste etappe in de 41e Dakar gewonnen. De negenvoudige wereldkampioen rally had voor 360 kilometer tussen San Juan de Marcona en Pisco 7:37 minder nodig dan de Qatarees Nasser Al-Attiyah (Toyota Overdrive Racing). De Pool Jakub Przygonski en Tom Colsoul (MINI John Cooper Works) reden de derde tijd.

CDH-voorzitter Lutgen neemt ontslag

Gezond & Psycho (De Standaard) - di, 15/01/2019 - 22:51
‘Ik stop als voorzitter. Ik geef de fakkel door op een goed moment.’ Dat zegt CDH-voorzitter Benoît Lutgen in Le Soir. Hij zegt niet gepusht te zijn.

Roeselare boekt eerste overwinning van het seizoen in Champions League volley

Gezond & Psycho (De Standaard) - di, 15/01/2019 - 22:47

Roeselare heeft dinsdag op de derde speeldag in groep A van de Champions League volleybal zijn eerste overwinning geboekt. Het versloeg het Duitse Frankfurt met 2-3. De setstanden waren 20-25, 17-25, 25-21, 25-21 en 8-15.

Antwerp Giants ruiken achtste finales Champions League na spectaculaire zege met subliem laatste kwart

Gezond & Psycho (De Standaard) - di, 15/01/2019 - 22:35

Telenet Giants Antwerp heeft met een schitterende reactie de blamage tegen Oostende uitgeveegd. De Giants wonnen in de Champions League met 85-72 van CEZ Nymburk, staat positief ten opzichte van de Tsjechische kampioen en ruikt met nog drie speeldagen op de teller de 1/8ste finales. Als Dijon verliest in AEK Athene is een stek in de ‘Last 16’ al een feit. Wat een debuut van de Sinjoren in het kampioenenbal.

De voeten van Hanne Decoutere zeggen het helemaal

Gezond & Psycho (De Standaard) - di, 15/01/2019 - 22:05
‘Pijn zal een deel van mijn leven worden’, besloot nieuwsanker/ballerina in spe Hanne Decoutere aan het einde van de eerste aflevering van 'Hanne danst'.

Over <b>slaapapneu</b>

Apneu via Google Zoeken - di, 15/01/2019 - 21:52
Slaapapneu komt voor wanneer de ademhaling herhaaldelijk wordt verstoord tijdens de slaap, waardoor het zuurstofpeil in uw bloed daalt, slaap ...

Pagina's