Vrienden van ApneuVereniging Vlaanderen

Als Vriend van de ApneuVereniging Vlaanderen komen in de eerste plaats de slaapcentra in aanmerking. Als Vriend van stimuleren ze lotgenotencontact en informatieverspreiding door de vereniging. Onder meer verdelen zij actief het Special nummer van het ApneuMagazine bij een nieuwe diagnose. Ze zijn geabonneerd op het ApneuMagazine, waarbij we graag een luisterend oor voor zijn voor opmerkingen en suggesties. Het slaapcentrum kan kiezen uit twee formules, namelijk met 2 of 5 abonnementen voor medwerkers, voor resp. 50€ en 75€.

Ben je professional op een slaapcentrum en is je slaapcentrum (nog) geen Vriend? Dan kan je individueel Vriend(in) worden met 1 abonnement voor 27,50€

Ook andere organisaties en professionals, betrokken bij de slaapapneu behandeling, kunnen aan dezelfde formules Vriend worden, zoals leveranciers, thuiszorg dienstverleners, ziekenfondsen, beleid,...

Om Vriend(in) te worden of voor verdere inlichtingen, bel ons op de ApneuFoon 03 494 27 39 of stuur een bericht naar info@ApneuVereniging.be. Graag tot binnenkort.