Bekijk hier de nieuwsbrief op de website

Videopraatcafé met Resmed | Webinars

ApneuNieuws

20-05

25 mei 2020


Apneu Video Praatcafé

 

Videopraatcafé met Resmed

 

De voorbije weken hebben we elke donderdag een videobabbel gehouden voor vrijwilligers en belangstellenden. Het was best leuk, en tussendoor ook informatief. Zoals je op café meemaakt, waar je zonder agenda babbelt.

Naar aanleiding van een vraag van één van onze leden, hebben we deze week Jan Van Gulck, product en therapie specialist Resmed, uitgenodigd over het gebruik van de S10. Heb je een vraag over je toestel dat je al lang wou stellen? Het is het moment om binnen te springen in ons café.

Donderdag 28 mei. Naar gewoonte starten we om 14u stipt tot ongeveer 15u. Ben je geïnteresseerd maar overdag wegens werk niet beschikbaar, laat ons weten wanneer het je wel zou passen een volgende gelegenheid: welke dag van de week en hoe laat (18u, 19u, 20u) of op zaterdag (10u, 11u of 14u). Doen!

Wie wil deelnemen stuurt een e-mail. Je ontvangt dan woensdag een link naar de video bijeenkomst. Wat heb je nodig? Enkel de app Zoom Meetings die je gratis kan downloaden. Als je op de link klikt die je ontvangt, dan kan je de app zo downloaden. Doe het tijdig vooraf, is er een probleem bel ons dan op 03 494 27 39 en we helpen je op afstand.

Stuur een e-mail naar info@ApneuVereniging.be en vraag de link voor het videopraatcafé, of laat weten op welke tijdstippen je wel zou kunnen deelnemen voor een volgende keer.

 
CPAP en MRA in 2018
 
Webinars met experten
 

De ApneuVereniging Italië heeft ons de vorige pandemieweken het voorbeeld gegeven: ze hadden een slaapapneu tour door Italië gepland en deze vervangen door webinars omwille van de corona maatregelen. Het woord webinar komt van web + seminar, een bijeenkomst met sprekers dat via het internet (het wereldwijde web) wordt uitgezonden. Live volg je één of meerdere sprekers, je kan vragen stellen en/of in discussie gaan. Dus alsof je naar een bijeenkomst van onze vereniging gaat. Voordeel is dat je de lockdown maatregelen respecteert en je je zelfs niet moet verplaatsen. Wat je nodig hebt is een computer, laptop, tablet of smartphone. Er is een spreker, en dus verschillend van onze vorige praatcafés.

Vraag: welke sprekers wil je uitgenodigd zien op de webinars en op welke tijdstippen past het voor jou? Laat het ons weten! Ondertussen kan je, als je Italiaans machtig bent, de Italiaanse webinar nog bekijken (een opname, je kan geen vragen meer stellen). Onze Italiaanse collega's hadden professor Luigi Ferini-Strambi uitgenodigd, hoofd slaapafdeling en neuroloog, Università Vita-Salute San Raffaele.

Bekijk de Italiaanse webinar op Youtube...

en/of

Laat ons weten wie je graag uitgenodigd ziet en welke tijdstippen jou passen...

 
 
 
  Aanmelden ApneuNieuws
Afmelden ApneuNieuws
Afmelden alle nieuwsbrieven

Deze nieuwsbrief is een uitgave van
ApneuVereniging Vlaanderen vzw
Huybrechtsstraat 65 bus 5 | 2140 Antwerpen Borgerhout
03 494 27 39 | info@ApneuVereniging.be
Bank BE10 0012 9955 7904 | Onderneming 0461.512.736