Herfstbijeenkomst: jouw vragen en napraten | Apneupatiënten vergaderen online in  USA | Slaapapneu en Italiaanse vrachtwagenchauffeurs |

Bekijk hier de nieuwsbrief op de website.

 

19-04

28 september 2019

 

Bezorg jouw vragen voor de herfstbijeenkomst!

 

Je komt toch ook op 5 oktober? Aarzel niet ons jouw vragen vooraf te bezorgen!

Zoals aan dr Muriel Lins, longarts en verantwoordelijke voor het slaapcentrum... wat te verwachen van het nieuwe slaapcentrum? Is er een alternatief voor een levenslang masker? Is een mondbeugel even effectief?... stel jouw vraag! Bekijk hier een video met dr Muriel Lins

Zoals aan dr Hugo Hardeman, huisarts en voorzitter van ApneuVereniging Nederland... help, mijn huisarts kent weinig van slaapapneu! Ik heb zo lang gesukkeld, waarom werd ik niet sneller naar een slaaponderzoek doorverwezen?... stel jouw vraag!

We stellen het op prijs als je vooraf wil inschrijven, zodat we de bijeenkomst beter kunnen plannen...

Graag hier inschrijven, of voor meer info...

Klik hier om jouw vragen of opmerkingen door te zenden...
Of klik hier om te lezen wat al gevraagd werd...

 

 
ERS 2018, Parijs
 
Napraten na herfstbijeenkomst in brasserie Het Anker
 

Waarom niet na de herstbijeenkomst napraten met een hapje en een drankje? We deden het bij vorige bijeenkomsten met vrijwilligers en dat bleek steeds een leuke combinatie van napraten over de sprekers en uitwisselen van ervaringen. Ook dàt is een patiëntenvereniging als de onze. We herwonnen energie na de start van de apneubehandeling en we genieten graag van het leven. Dus dachten we, waarom niet iedereen die het wenst, uitnodigen?

Véronique, onze Mechelse vrijwilligster, stelde brasserie Het Anker voor, behorend tot de brouwerij van de bekende Gouden Carolus, niet ver van AZ Sint-Maarten. Ze bieden een groepsmenu aan met een vlees- of viskeuze. Vooraf inschrijven is wel de boodschap!

 

Klik hier voor meer info of reservatie...

 
Awake Together Summit
 
Bijeenkomst Apneupatiënten USA
 

De ApneuVereniging van de USA heeft zijn nationale bijeenkomst gehouden in San Francisco. Deze werd live uitgezonden op het internet via de website, hun Youtube kanaal en hun Facebook pagina. Zo konden patiënten over de hele USA volgen en tussenkomen. Het is niet langer nodig om lange afstanden af te leggen om samen te komen, te overleggen of informatie te verspreiden en te bespreken. De video opnamen zijn te bekijken op hun website.

 

Klik hier voor meer info ...

 
OSAS Italiaanse vrachtwagenchauffeurs
 
Slaapapneu bij Italiaanse vrachtwagenchauffeurs
 

Primeur op het jaarlijks ERS congres (Europese longartsen) dat vandaag, 28 september 2019, gestart is. Voor het eerst stelt een ApneuVereniging eigen onderzoek voor. In Italië werd een grootschalig onderzoek gevoerd naar slaapapneu bij vrachtwagenchauffeurs. Maandag 30 september worden de resultaten van het onderzoek voorgesteld. Misschien wordt dit live uitgezonden. Houdt onze Facebook pagina in het oog. Later komen we hier op terug met o.m. een gesprek met de Italiaanse patiëntenvereniging.

 

Hier vind je onze Facebook pagina...

 
 
  Aanmelden ApneuNieuws
Afmelden ApneuNieuws
Afmelden alle nieuwsbrieven

Deze nieuwsbrief is een uitgave van
ApneuVereniging Vlaanderen vzw
Huybrechtsstraat 65 bus 5 | 2140 Antwerpen Borgerhout
03 494 27 39 | info@ApneuVereniging.be
Bank BE10 0012 9955 7904 | Onderneming 0461.512.736