Wandeling Lier met ApneuCafé

 De inschrijving voor dit evenement is gesloten
Een prachtige wandeling langs de Lierse vesten, het begijnhof en de Zimmertoren. We sluiten af met een Apneucafé, een gezellige babbel met een drankje en/of hapje.

De Wandeling

Bijeenkomst aan Liers Cultuurcentrum De Mol
Aarschotsesteenweg 3, 2500 Lier

Bijeenkomst op zondag 26 november 2017 om 14u

Vertrek 14u30, de wandeling is 5km lang.

Na de wandeling is er een ApneuCafé, een gezellige babbel onder lotgenoten, tevens moigelijkheid tot een Italiaanse hapje. Adres: Restaurant Rosario, Eikelstraat 15, 2500 Lier

Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer

Lier is vlot bereikbaar met trein of bus. Let wel: te voet van het station doe je er een klein half uurtje over om tot aan CC De Mol te raken. Aan het station van Lier stoppen verscheidene bussen met een halte op wandelafstand van CC De Mol en een halte aan de Leopold III-laan. Van de halte Leopold III-laan wandel je nog zo’n kleine 10 minuten tot aan CC De Mol: je volgt de Netelaan, voorbij park en speeltuintje wandel je de brug over. CC De Mol vind je aan je linkerkant (gebouw net voorbij het Jeugdcentrum Moevement).

Met de wagen

Het hoofdgebouw van het Liers Cultuurcentrum is makkelijk te bereiken met de wagen. Het ligt vlakbij de ring, aan de Molpoort. Er is een grote gratis parking.

 • Vanuit Antwerpen-Mortsel- Boechout
  Je rijdt tot op de ring van Lier en volgt de richting Aarschot. Je volgt de ring tot aan de tweede verkeerslichten en slaat dan links af richting centrum (Molpoort). Je ziet CC De Mol aan je rechterkant.
 • Vanuit Mechelen-Duffel- Lint
  Je rijdt tot op de ring van Lier en volgt de richting Aarschot. Je volgt de ring tot aan de volgende verkeerslichten en slaat dan links af richting centrum (Molpoort). Je ziet CC De Mol aan je rechterkant.
 • Vanuit Malle-Zandhoven- Ranst
  Je rijdt tot op de ring van Lier en volgt de richting Aarschot. Je volgt de ring tot aan de vierde verkeerslichten en slaat dan links af richting centrum (Molpoort). Je ziet CC De Mol aan je rechterkant.
 • Vanuit Herentals-Berlaar- Kessel
  Je rijdt tot op de ring van Lier en volgt de richting Antwerpen tot aan de volgende verkeerslichten en slaat dan rechts af richting centrum (Molpoort). Je ziet CC De Mol aan je rechterkant.
 • Vanuit Aarschot-Heist o/d Berg
  Je rijdt tot op de ring van Lier. Je steekt het kruispunt over richting centrum (Molpoort). Je ziet CC De Mol aan je rechterkant.
Datum
26 november 2017 14:00   tot   17:00
Locatie
Liers CultuurCentrum De Mol
Aarschotsesteenweg 3
2500 Lier
België

Grote kaart tonen

Deel met vrienden, familie en collega's

Help ons en informeer uw vrienden, collega's en volgers over onze pagina: Wandeling Lier met ApneuCafé


U kunt ook de link hieronder delen via een mail of op uw website.
https://www.apneuvereniging.be/civicrm/event/info?id=3&reset=1