Uitnodiging webinar overgewicht door prof Van der Schueren (video)

di 19 januari 2021
Professor Bart Van der Schueren

In onze peiling over de aanbevelingen van het KennisCentrum voor de Gezondheidszorg sprak 70% zich uit voor het opnemen van een Zorgpad Leefstijl in de behandeling van slaapapneu, om onder meer overgewicht aan te pakken (11% vindt dit overbodig). Niet elke slaapapneu patiënt heeft overgewicht, maar er is wel wederzijdse beïnvloeding. Professor Bart Van der Schueren is onze spreker op de eerste webinar van 2021, op dinsdag 19 januari. Hij is voorzitter van BASO, de Belgische Vereniging voor de studie van obesitas, en endocrinoloog aan de Obesitaskliniek van UZ Leuven. Wij zijn benieuwd naar wetenschappelijke inzichten over duurzame oplossingen. In een korte video stelt hij zich zelf voor en wat hij zal behandelen in de webinar. Schrijf je tijdig in!

De webinar gaat door op dinsdag 19 januari van 19u stipt tot 20u.
Voor wie dit wenst, kunnen nadien nog bijkomende vragen beantwoord worden.
Wie ingeschreven is, maar verhinderd tijdens de live uitzending, kan de opname uitgesteld kijken.

Peiling en vragen

Graag vragen aan de spreker vooraf zenden aan info@ApneuVereniging.be
We nodigen je ook uit onze peiling over overgewicht in te vullen,
zodat professor Bart Van der Schueren een idee heeft wie de webinar volgt.
Vragen verzenden en peiling invullen kan tot zondag 17 januari 2021 om 19u.

Klik hier voor de Peiling

Inschrijven vooraf is verplicht, ten laatste op maandag 18 januari 2021 om 19u.
Gratis voor leden en vrienden, anderen 3€ (verhoogde terugbetaling 1€).
Vooraf betalen op BE10 0012 9955 7904.

Belangrijk: je ontvangt een link naar de webinar vooraf.
Als je ingeschreven bent en de bevestiging en de link niet ontvangen hebt vóór dinsdag 19 september om 16u, gelieve telefonisch contact te nemen op 03 494 27 39 (niet via e-mail)

Klik hier voor inschrijving

Bekijk de video

Klik op de video hieronder voor weergave